Share |

Naisten Automobiiliajot

Naisten Automobiiliklubin päätapahtuma Naisten Automobiiliajot järjestetään vuosittain heinäkuussa naistenviikon sunnuntaina. Ajoja on järjestetty Keski-, Itä- ja Länsi-Uudellamaalla, Päijät-Hämeessä, Hämeessä, Lounais-Hämeessä, Pirkanmaalla, Kymenlaaksossa, Varsinais-Suomessa ja Etelä-Savossa. 
Naisten Automobiiliajoissa vietämme yhdessä hauskan ja kiireettömän päivän ajaen letkassa kauniita, idyllisiä teitä pitkin ja pysähtyen mielenkiintoisissa kohteissa. Lopuksi nautimme yhteisen lounaan.
Osallistumisen edellytyksenä on, että ratissa on naiskuljettaja. Miehet ovat tervetulleet mukaan karttureina ja matkustajina. Ajokunnat pukeutuvat oman ajoneuvonsa aikakauden ja tyylin mukaisesti.

Naisten Automobiiliajot 24.7.2022 

Toivotamme Naisten automobiiliklubin jäsenet ja vierailevat naismobilistit ajokuntineen lämpimästi tervetulleiksi koko päivän kiireettömään ajotapahtumaan Salon ja Kemiön seudulle.

KUTSU/AJOESITE

LÄHTÖPAIKKA
Sagalundin museon Café Adèle, Museotie 7, 25700 Kemiö

OHJELMA
Klo 9.30 alkaen kokoontuminen ja ilmoittautuminen ajotapahtumaan. Aloitamme päivän Café Adèlen runsaalla aamiaisella ja tutustumisella osallistuviin ajokuntiin.
Klo 11.00 lähtö reitille. Ajoreittimme kiertelee Kemiönsaaren ja Salon seuduilla mm. Kemiön, Teijon ruukinkylien ja Halikon alueella.
Noin klo 14.00 Ajoreitti päättyy Wiurilan kartanolle (Viurilantie 126, 24910 Halikko), jossa mm. lounas ja palkintojenjako. Noin klo 16.00 Lähtö kotimatkalle.

ILMOITTAUTUMINEN 6.7. mennessä
sähköisellä lomakkeella kotisivulta tai jasenasiat@ naistenautomobiiliklubi.fi tai Päivi Lemmola 0400 913 711. Ilmoita kuljettajan nimi, yhteystiedot, henkilömäärä, ajoneuvon merkki, malli ja vuosimalli sekä mahdollinen erityisruokavalio.

OSALLISTUMINEN
Museoajoneuvoikäisellä ajoneuvolla, jota kuljettaa nainen. Miehet ovat tervetulleita mukaan matkustajina. Pukeutuminen mielellään ajoneuvon aikakauden tyyliin. Osallistumismaksu on NAK:n jäsenen ajokunnalta
50 €/ hlö, muilta 60 €/hlö ja maksetaan ilmoittautumisen jälkeen 6.7.2022 mennessä Naisten Automobiiliklubin tilille FI04 1026 3000 4140 96. Viestikenttään: kuljettajan nimi ja henkilömäärä.

Tervetuloa mukaan!

Naistenajojen_kuvituskuva_2022.JPG

x500px.jpg