AJANKOHTAISTA

Naisten Automobiiliklubin uusi keulamerkki jäsenten hankittavissa (ks. Puoti)

YHTEYSTIEDOT

PUHEENJOHTAJA:
pj(at)
naistenautomobiiliklubi.fi
050 3840706
(Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla)

JÄSENASIAT, RAHASTONHOITAJA:
jasenasiat(at)
naistenautomobiiliklubi.fi

SIHTEERI:
sihteeri(at)
naistenautomobiiliklubi.fi

KOTISIVUT:
anitta(at)pelliset.fi

Uusimmat kuvat

10_voittajat
9_rellu
8_tyylia
7_haapari
Share |

Tapahtumat

Naisten Automobiiliklubi järjestää vuosittain Naisten Automobiiliajot heinäkuussa naistenviikon sunnuntaina. Ajoja on järjestetty Keski-, Itä-ja Länsi-Uudellamaalla, Päijät-Hämeessä, Hämeessä, Lounais-Hämeessä, Pirkanmaalla, Kymenlaaksossa, Varsinais-Suomessa ja Etelä-Savossa. Naisten Automobiiliajoissa vietämme yhdessä hauskan ja kiireettömän päivän ajaen letkassa kauniita idyllisiä teitä pitkin ja pysähtyen mielenkiintoisissa kohteissa. Lopuksi nautimme yhteisen lounaan.

Osallistumisen edellytyksenä on, että museoajoneuvoikäisen ajoneuvon ratissa on naiskuljettaja. Miehet ovat tervetulleet mukaan karttureina tai matkustajina.
Ajokunnat pukeutuvat oman ajoneuvonsa aikakauden ja tyylin mukaisesti.

Naisten Automobiiliajot 2020 ajettiin Kangasalla 19.7. Aamiainen ja lähtö Vehoniemen Automuseolta. Ajoreitti kierteli Kangasalan kulttuurihistoriallisissa maisemissa. Haralanharjulla musiikillinen tauko "Kesäpäivä Kangasalla" -laulun syntysijoilla, kuultiin "Ihmeellisen laulun tarina". Tutustuminen kangasalaisen Tam-Silkin toimintaan ja tuotteisiin. Opastettu jaloittelu Kangasala-talolle, jossa tutustuminen Kimmo Pyykkö Taidemuseon kolmeen näyttelyyn.  Lounas Kangasala Pirtillä ja Pin-up Petrols -ladyjen muotinäytös. Mobilian tieliikennemuseossa tutustuminen Tankit täyteen -näyttelyyn. Ajon päätteeksi oli vielä mahdollisuus tutustua Wannabe Storagen 1950-luvun muotiin.

Tervetuloa mukaan ensi kesänä 2021!

Päätapahtuman lisäksi järjestämme jäsenille teematapahtumia ja -luentoja harrastukseen liittyvistä aiheista.

Naisten Automobiiliklubi esittäytyy myös vuosittain Classic Motorshow'ssa, joka seuraavan kerran järjestetään  24.-25.4.2021.

* * *

Katso Anna-Mari Niemelän video Naisten Automobiiliajoista 2018:
https://www.youtube.com/watch?v=67GlktCxh24&feature=youtu.be&app=desktop

 


P1010014.JPG