AJANKOHTAISTA

Naisten Automobiiliajot
su 19.7.2020 Kangasalla
(ks. Tapahtumat)

Uusi keulamerkki jäsenten hankittavissa autoihinsa
(ks. Puoti)

YHTEYSTIEDOT

PUHEENJOHTAJA:
pj(at)
naistenautomobiiliklubi.fi
050 3840706
(Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla)

JÄSENASIAT, RAHASTONHOITAJA:
jasenasiat(at)
naistenautomobiiliklubi.fi

SIHTEERI:
sihteeri(at)
naistenautomobiiliklubi.fi

KOTISIVUT:
anitta(at)pelliset.fi

Uusimmat kuvat

dscn5512
dscn5508
dscn5507
dscn5502
Share |

Tapahtumat

Naisten Automobiiliklubi järjestää vuosittain Naisten Automobiiliajot heinäkuussa naistenviikon sunnuntaina. Ajoja on järjestetty Keski-, Itä-ja Länsi-Uudellamaalla, Päijät-Hämeessä, Hämeessä, Lounais-Hämeessä, Pirkanmaalla, Kymenlaaksossa, Varsinais-Suomessa ja Etelä-Savossa. Naisten Automobiiliajoissa vietämme yhdessä hauskan ja kiireettömän päivän ajaen letkassa kauniita idyllisiä teitä pitkin ja pysähtyen mielenkiintoisissa kohteissa. Lopuksi nautimme yhteisen lounaan.

Osallistumisen edellytyksenä on, että museoajoneuvoikäisen ajoneuvon ratissa on naiskuljettaja. Miehet ovat tervetulleet mukaan karttureina tai matkustajina.
Ajokunnat pukeutuvat oman ajoneuvonsa aikakauden ja tyylin mukaisesti

Päätapahtuman lisäksi järjestämme jäsenille teematapahtumia ja -luentoja harrastukseen liittyvistä aiheista.

Naisten Automobiiliklubi esittäytyy myös vuosittain Classic Motorshow'ssa, joka tältä vuodelta (2.-3.5.2020) on PERUTTU koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Classic Motorshow järjestetään ensi vuonna 24.-25.4.2021.

* * *

NAISTEN AUTOMOBIILIAJOT
Sunnuntaina 19.7.2020
Kangasalla                                               Ajokutsu/esite

Toivotamme Naisten Automobiiliklubin jäsenet ja vierailevat naismobilistit ajokuntineen lämpimästi tervetulleiksi koko päivän kiireettömään ajotapahtumaan.

LÄHTÖOAIKKA
Vehoniemen Automuseo
Vehoniemenharjuntie 92, 36570 Kaivanto

OHJELMA
Klo 9.30 alkaen kokoontuminen ja ilmoittautuminen automuseolla. 
Päivä aloitetaan runsaalla aamiaisella ja tutustumisella osallistuviin ajokuntiin sekä Vehoniemen Automuseon näyttelyyn.

Klo 11.00 lähtö reitille. Ajo kiertelee Kangasalan kaupungin alueella. Käymme mm. Haralanharjulla ”Kesäpäivä Kangasalla” -laulun maisemissa. Teemme tehdasvierailun kangasalalaiseen TamSilkiin, joka on ollut tunnettu jo 90 vuotta kotimaisesta aluspukeutumisesta. Ekologisia lähituotettuja (siis oikeasti Kangasalla valmistettuja) alusvaatteita pääset jo ennakkoon tutkimaan https://www.tamsilk.fi/ tai https://kalsarit.fi/ sivustoilta. Tutustumme Kimmo Pyykkö -taidemuseon kahteen näyttelyyn Kangasala-talossa.

Nautimme lounaasta Kangasalan keskustassa ja myös Pin-Up Petrols ry:n Ladyjen vintagemuotinäytöksestä. Lounaan ja kahvin jälkeen muistamiset ja palkintojenjako. Ennen kotiinlähtöä käymme vielä tutustumassa Mobilian ”Tankki täyteen” -näyttelyyn.

ILMOITTAUTUMINEN
8.7. mennessä sähköisellä lomakkeella tästä tai jasenasiat@naistenautomobiiliklubi.fi tai Päivi Lemmola 0400 913 711.
lmoita kuljettajan nimi, yhteystiedot, henkilömäärä, ajoneuvon merkki, malli ja vuosimalli sekä erityisruokavalio.

OSALLISTUMINEN
Museoajoneuvoikäisellä ajoneuvolla, jota kuljettaa nainen. Miehet ovat tervetulleita mukaan matkustajina. Pukeutuminen mielellään ajoneuvon aikakauden tyyliin. Osallistumismaksu on NAK:n jäsenen ajokunnalta 50 €/hlö, muilta 60 €/hlö ja maksetaan ilmoittautumisen jälkeen 8.7. mennessä Naisten Automobiiliklubin tilille FI04 1026 3000 4140 96. Viestikenttään: kuljettajan nimi ja henkilömäärä.

TIEDUSTELUT
Ajon järjestäjä Leila Suutarinen, 050 365 7023 tai leila@automuseo.com

Tervetuloa mukaan!

Katso Anna-Mari Niemelän video Naisten Automobiiliajoista 2018:
https://www.youtube.com/watch?v=67GlktCxh24&feature=youtu.be&app=desktop

 


P1010014.JPG